Är du vår nya VD?

Hydria Water tillhandahåller kvalitetsprodukter för avloppsreningsverk tillverkade av våra systerbolag VA Teknik Sweden samt Mellegård & Naij och omsätter 95 Mkr och har 49 anställda. Med svensk innovation, miljöfokus, kvalitet, energieffektiva produkter och hållbara lösningar vill vi vara det självklara valet inom vattenrening. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens och levererar till hela världen och arbetar efter mottot ”Towards a cleaner world”.

Hydria Water AB ingår i Hydria Group, en familjekoncern som i år fyller 25 år. Gruppen arbetar inom områdena skog, vatten, IT och ventilation.

https://hydria.se/affarsomraden/vatten

Vi har stora ambitioner med innovation och hållbar tillväxt i fokus.
Vi satsar och investerar stort för framtiden. Vill du vara med och utveckla Hydria Water och ta steget in i ett betydelsefullt och växande område?

Vi söker en VD, en ledare som kan ta oss till nästa nivå, kanske blir det du?

Ditt uppdrag blir att leda och utveckla verksamheterna, Hydria Water, VA Teknik Sweden och Mellegård & Naij samt positionera Hydria Water som den självklara aktören på marknaden. Som VD och företagets representant verkar du för ett tänk ”Utifrån och In”, möter marknadens behov och omsätter det i verkliga planer och handlingsstrategier som ger resultat.

Frågor avseende innovation och tillväxt, ledarskap, marknad och försäljning, kommer att utgöra viktiga delar i arbetet för att möta nya krav och skiftande förutsättningar. Din förmåga att skapa motivation, leda med prestigelöshet och framåtkraft samt utveckla kommer vara avgörande.

Din kapacitet är en affärsdrivande och ledande kraft som har gedigen kompetens inom försäljning, personalledning, budgetansvar samt projektledning. Branschkunskap kan vara meriterande men affärsmässighet, teknisk förståelse och förmågan att skapa relationer värderas högre. Du behärskar både svenska och engelska på en hög nivå.

Som person är du en naturlig ledare med god självinsikt och självkänsla, du har en god empatisk förmåga och stort intresse för människor och affärer. Det är genom medarbetarna och tillsammans med kunderna framgången skapas. Du är nyfiken och optimistisk, har lätt för att inspirera och engagera andra. Därtill krävs en tydlig struktur, målmedvetenhet och kommersiellt tänkande i arbetet som VD hos Hydria Water.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats och rolig utmaning i en koncern med framgångsfaktorerna: employer branding, långsiktighet, innovationskraft, svensk tillverkning, miljöfokus och kvalitet.

Vi ser fram emot din ansökan via www.pspartner.se med registrerat CV och ansökningsbrev.
Sista ansökningsdag är den 12 augusti. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Katarina Czudowska eller Annelie Solhage på PS Partner Borås AB.
katarina.czudowska@pspartner.se telefon 0735-17 37 89
annelie.solhage@pspartner.se telefon 0735-33 89 95