Vi söker erfaren konstruktör/senior designer

Har du erfarenhet av konstruktion och vill jobba i en framtidsbransch som jobbar för en renare värld? Hos oss får du utvecklas och ta fram morgondagens maskiner i en bransch där marknaden kontinuerligt ställer högre krav på bättre och effektivare lösningar. Du ingår i ett innovativt konstruktionsteam i moderna och fräscha lokaler i Viared och är med och utvecklar våra produkter som säljs över hela världen.

Om tjänsten
Som konstruktör hos oss deltar du aktivt i framtagningen av nya maskiner och maskinkoncept i vårt innovativa team. Du jobbar nära både vår säljavdelning och montörer, och sätter upp instruktioner/ritningar tillsammans med projektledare för alla installationer.

Arbetsområden:

-CE-märkning av maskiner och maskinkomponenter

-Vara med och utveckla nya maskiner och koncept
-Granska och förbättra komponenter

-Sätta upp instruktioner samt vara teknisk support vid installation

Du kommer att ingå i vårt konstruktionsteam tillsammans med fyra erfarna kollegor. Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår säljavdelning och våra montörer. Vi har vårt kontor i Viared utanför Borås.

Om bolaget
Hydria Water AB säljer och marknadsför produkter och lösningar inom vattenrening tillverkade av våra systerbolag VA Teknik Sweden och Mellegård & Naij. Tillsammans har vi lång erfarenhet och hög kompetens och har sedan 60-talet levererat utrustning till vattenreningsverk världen över. Med svensk innovation och kvalitet, energieffektiva produkter och hållbara lösningar vill vi vara det självklara valet inom vattenrening. Alla de ansträngningar som vi gör idag bygger vår framtidsvision; en renare värld.

Om dig
För att lyckas i tjänsten som Konstruktör hos oss krävs att du har erfarenhet av att konstruera självständigt i 2D och 3D och att du brinner för att utveckla och hitta nya, tekniska lösningar.

Din profil:
– Erfarenhet av konstruktion i 2D och 3D
– Erfarenhet av Autodesk-produkter (Autocad Mechanical, maskindokumentation samt Vault)
– Grundläggande kunskap om ellära och material- och korrosivitetsklasser
– Kännedom om gällande lagar kring maskinkonstruktion

Krav:
– Körkort
– God kunskap i svenska och engelska

Som person är du driven och engagerad med en stark vilja att lära och utvecklas inom området. Du trivs med att arbeta med projektbaserad konstruktion och har en god förståelse för mekanik. Vi ser gärna att du arbetat med konstruktion av transmissionsbaserade maskiner och komponenter tidigare.

Ta chansen att utvecklas som konstruktör i ett bolag där vi tillsammans bidrar till en renare värld! Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast 21 augusti till Hydria Waters tekniska chef Andreas Riedel.

Tel: +46 33 23 67 17
Mobil: +46 73 999 15 46
andreas.riedel@vateknik.se

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!